HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Sóban sült pisztráng

2008.02.26. 06:50 Pötyi Szakács

Veszek két méretes pisztrángot (még jobb ha fogom).

Megtisztítom,kibelezem és a hasába teszek három karika citromot egy ágacska kaprot ,egy darab vajat. Egy kiló sót elkeverek 5 dkg durva szinesborssal  két tojás felvert fehérjével és a felét kiterítem egy alufóliával bélelt tepsi alján. Ráteszem a halakat és a maradék sóval beborítom. Sütőbe tolom, 200C-n kb. 20 percig sütöm.

Friss magvas kenyérrel és hűvös fröccsökkel tálalom!

Szólj hozzá!

Címkék: halak

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr93354698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása