HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Bajoros csülök

2010.03.15. 09:24 Pötyi Szakács

2db jó húsos hátsó csülök,bors,só,majoránna,köménymag és egy csipet pirospaprika.A kenegetéshez egy üveg sör.A káposztához:1kg savanyú káposzta,1 nagy vöröshagyma,borókabogyó,babérlevél 10dkg füstölt szalonna.

A csülköket alaposan bedörzsölöm a fűszerekkel,sóval mad tepsibe teszem és  egy kevés sört aláöntve puhára párolom.Avége felé sörbe mártogatott szalonnával kenegetem és ropogósra sütöm.A megmaradt szalonnát apróra vagdosom,megfuttatom rajta a felszeletelt hagymát mad lepirítom a kimosott savanyúkáposztát.Fűszerezem és zsírjára sütöm.Köretnek még sültkrumplit kínálok, melyhez először hélyában megfőzöm ,megpucolom,cikkekre vágom,fűszerezem majd bő,forró zsiradékban kisütöm.

Gyönyörű korsó söröket adok mellé!

Szólj hozzá!

Címkék: egytálak

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr781840500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása