HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Csülkös bableves

2008.03.07. 08:05 Pötyi Szakács

Szerzek egy nagyobb füstölt csülköt,20 dkgtarka babot-ezt előző este beáztatom-fél kiló vegyes leveszöldség,1 nagyobb hagyma,3 gerezd fokhagyma,kevés tejföl,so ,babérlevél,ecet,kb 10 dkg liszt a rántáshoz és a csipetkéhez.

A csülköt egy megfelelő lábosban felteszem főni,egy ora múlva hozzáteszem a babot is,majd ha már majdnem puha a felkarikázott zöldségeket.Közben olajat melegítek magbarnitok rajta egy evőkanál lisztet,lehúzom a tűzről és belenyomom a fokhagymát meg jó csomó petrezselyemzöldet.Ha kihűlt kevés levessel felhigítom és összekeverem majd készre főzöm a többivel Én erős savanyú paprika lével szoktam ízesíteni és dísznek egy kanál tejfölt teszek a tetejére.Külön fözöm ki a csipetét éskülön is tálalom(így ha marad jobbaneláll a hűtőben)

1 komment

Címkék: levesek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr37369357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsudi 2009.02.05. 23:59:11

No ez az én fogam alá való falat :)
süti beállítások módosítása