HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Szoljanka

2010.03.19. 09:03 Pötyi Szakács

Fél kg marhahús(szaftosabb részéből)30 dkg vegyes leveszöldség,20dkg édeskáposzta 1 nagy hagyma,20dkg konzerv cékla,1 kis paradicsom püré, szemes bors,babér,kapor zöld.És a végén különböző felvágottak(virsli,sonka,füstölt nyelv vagy ami éppen van)1 doboz tejföl.

A hagymát felkockázom és megpirítom egy kis olajon,rádobom a húst egy húsleves kockát és 2 liter vizzel fölengedve félpuhára főzöm.Közben megpucolom a zöldségeket és a céklával együtt csíkokra szeletelem.Beleszórom a levesbe, rövid ideig együtt főzöm majd a legvégén a felvágottakat is belekeverem.A tányérba egy kanál tefölre szedem.Esetleg kis citromhéllyal ízesíthetem.

Szólj hozzá!

Címkék: levesek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr761851610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása