HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Tejfölös cukkínilepény

2008.09.02. 07:14 Pötyi Szakács

Hozzávalók: kb. 1 kg cukkini, 2 közepes fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, sok vágott petrezselyem, 3 tojás, 4 kanál morzsa és liszt keveréke, só, bors, köménymag és olaj a sütéshez. A tetejére tejföl és reszelt füstölt sajt.

Az elkészítése egyszerű. A hagymát, fokhagymát finomra vágom és egy kevés olajon megkapatom. A cukkinit durvára reszelem összekeverem az összes hozzávalóval majd közepesen forró olajon egy palacsinta nagyságú lepényt sütök. Tányér segítségével megfordítom. A tejére tejföl kerül és bőségesen füstölt sajt. Jó étvágyat!

 

Szólj hozzá!

Címkék: vegák

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr18644257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása