Személyenként egy nagy szelet sertés comb,vagy egy nyitott(dupla)karaj,20 dkg sütni való kolbász,1 nagy fej hagyma,petrezselyem zöldje,só,bors,rozmaring,30dkg rókagomba,3dl pecsenyeszaft,1 dl tejszín és egy kevés vaj meg olaj.
A húst kiklopfolom és megfűszerezve félreteszem.A gombából pár szemet meghagyok a mártáshoz a többit a hagymával össze forralom megszórom bőségesen petrezselyem zölddel.A húsok egyik felétre kolbászhúst kenek, a másikra gombapép kerül,majd szorosan feltekerem,megkötözöm.Egy serpenyőben a vajat az olajjal felforrósítom és megsütöm rajta a húsokat,felöntöm a pecsenyeszafttal,fedő alatt fél óran át főzöm.A végén a
maradék gombát és a tejszít belekeverem egyet rottyantok rajta és karikára szelve tálalom. Köretnek párolt rizst adhatok.