HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Marhahús salátaágyon

2009.01.14. 08:47 Pötyi Szakács

Hozzávalók: Fél kg sült bélszín, 3 kisebb lila hagyma, 30 dkg madársaláta (vagy más friss salátaféle) 1dcl gyümölcsecet,1 ek birszselé, olíva olaj, 3-4 csemegeuborka, fél kg sárgarépa, majoránna, só, bors és pár szelet pirítós kenyér.

Az elkészítése nagyon egyszerű: a répát zöldséghámozóval vékonyra szeletelem majd pár percre forró sós vízbe dobom. A hagymát fölkarikázom és egy kicsit megsütöm az olajban majd meglocsolom az ecettel és megszórom a fűszerekkel. A húst az uborkát felcsíkozom elkeverem a lecsöpögtetett répával és a marinált hagymával. Kicsit állni hagyom majd a salátára halmozom és a pirítóssal tálalom. Nem muszáj jéghidegre hűteni langyosan is finom!

Szólj hozzá!

Címkék: saláták húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr39876436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása