HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Boga áldos

2008.06.25. 07:22 Pötyi Szakács

Egy remek régi vadétel.

2kg szarvascomb,vagy lapocka,fél kg hagyma,1dl olivaolaj,1,5kg édeskáposzta,2 szál uborka,1kg gyalult tök,egy db friss győmbér,csokor lestyán,só,bors.

A hagymát felszeletelem,megdinsztelem és a kockára vágott húsokat puhára párolom.Közben a fejes káposztát felaprítom,felöntöm annyi vízzel,hogy ellepje,ízesítem és addig főzöm míg a káposzta áttetszővé nem válik. Most hozzáadom a tököt és az uborkát,a gyömbért felszeletelve a lestyánt felaprítva, de csak óvatosan mert igen intenzívek! Fontos a harmónia. Az állaga a leves és a kása között kell,hogy legyen. Bográcsban készítve a legfinobabb,esetleg fehérborral lehet a húst felönteni

Szólj hozzá!

Címkék: vadételek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/538213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása