HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Tejszines hal

2008.03.04. 07:33 Pötyi Szakács

Egy kiló tengeri halfilét besózok,enyhén megborsozok. Egy megfelelő jénai edényt kivajazok,ahány halam van annyi ág bazsalikomot fektetek el rajta és mindegyikre egy halat teszek ezekre pedig citromkarikákat helyezek. Meglocsolom édeskés fehérborral majd 15 percig közepes hőfokon sütöm. Most leöntöm 2 dl tejszínnel és még 10 percig sütöm.

Vajas galuskával és könnyű fehérborral tálalom.


Szólj hozzá!

Címkék: halak

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr23364564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása