HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

zöldséges tészta

2010.06.07. 07:11 Pötyi Szakács

1 zacskó széles tészta,1 cukkini.20 dkgspárga,1-1 szines paprika,1 szárzeller,2-3 újhagyma.1 konzerv vörösbab,olajbogyó,kevés vaj ill.olivaolaj,só.bors.A zöldségeket megmosom, meghámozom,a spárgát előfőzöm,nagyjából egyforma darabokra szeletelem az összes hozzávalót.A tésztát olajos vízben nem túl puhára főzöm,majd hideg vízzel leöblítem.Wokban olajat forrósítok ,a zölségeket puhulási sorrendben lepirítom megsózom,borsozom és összekeverem a vajjal és olajbogyóval.Ameleg tésztát tányérokra szedem rámerek a zölségekből egy nagy kanállal,majd megszórom bazsalikom zölddel.

Jóféle száraz borral kínálom.

Szólj hozzá!

Címkék: tészták

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr502061984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása