Hozzávalók:
Veszek egy jó kilónyi pulykacombot, 1kg vegyes leveszöldséget, egy kis fej brokkólit, három krumplit, 25dk túrót, tejszint és rengeteg zöldfűszert(bazsalikom, petrezsejem, újhagyma, rozmaring) Két csomag rétes lapot se felejtsük el!
A combot felteszem húslevesnek, bezöldségezem, fűszerezem de csak a fele zödséggel.A másik felét vékony csíkokra metélem, és vajban roppanósra párolom. Sózom, borsozom és a rozmaring kivételével elkeverem az összes zöldfélével.A krumplit megfőzöm majd apróra vagdalom. A húst közben kihűtöm, feldarabolom, pörköltet készitek belőle. A tejszínnel besűrítem és a rozmaringgal ízesítem.
Most kiterítem a réteslapokat, szabályos négyzetekre vágom bőségesen magolajozom a lapokat. A húsost a krumplival kezdem, majd ráhalmozom a húst és a tetején összekötözve kis csomagokat készítek. Gyorsan tepsibe teszem és 180 fokon addig sütöm míg pirosak nem lesznek. A zöldségest a túróval kezdem, de ennek a tetejére zölség halmokat kanalazok, gyorsan kis csomag és mehet a sütőbe. Együtt vagy külön is tálalhatom.
Remekül megy hozzá a fokhagymás tejföl!