HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Csülkös egyveleg

2008.02.20. 07:03 Pötyi Szakács

Könnyed bulizáshoz!

Végy egy füstölt és egy nyers csülköt!

Felteszem főni egy fej hagymával meg egy fokhagymával.Ha kész, kiveszem a vizéből és a nyers csülköt borssal rozmaringgal pici sóval fűszereezem és egy órácskára bedugom a sütőbe úgy 200 fokon.A főzőlében felteszek egy jó kiló krumplit majd ha megfőtt karikára vágom majd zsiron megpirítom.

A csülköket kicsontozom,felkockázom és egy fej apróra vágott hagymán,zöldpaprikán töröttborssal összepirítom.Egy tűzálló tál aljára terítem a krumplit, rászórrom a csülköket és annyi tükörtojást teszek a tetejérs ahány emberre számítok a bulin. Közvetlen a tálalás előtt a sütőben picit megpirítom.

Vegyes savanyúsággal kinálom.

Szólj hozzá!

Címkék: egytálak

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr69346598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása