HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Libaleves

2008.02.10. 18:31 Pötyi Szakács

Hozzávalók:

Először is sok csontos libaaprólék,meg a belsőségei.Meg sok sok leveszöldség gyufaszál vastagságúra vagdosva,és egy gyönyörü kelkáposzta levél.No és egy kevés házi lúdgége tészta.

Elkészítése:

Az összes húst kb 3l hideg vízben felteszem főni,időnként a habját szűrőkanállal leszedem.

Két órányi főzés után beleteszem az előzőleg libazsíron megpirított zöldségeket,betakarom a kellevéllel és gyöngyöző tűz mellett még egy órát rotyogtatom.

Sózom,pár szem borsot teszek bele,pici gyömbért és egy ágacska lestyánt.Kiveszek a levéből és ebben főzöm ki a tésztát.(Remekül illik hozzá a maceszgombóc is)

Szólj hozzá!

Címkék: levesek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr86333871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása