HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Sváb húsos táska

2008.06.02. 06:56 Pötyi Szakács

Hozzávalók:30dkg liszt,egy kis kanál ecet,3 evőkanál olaj,20 dkg spenót,20dkg darálthus,1 zsemle,2 tojás 1 nagy fej hagyma,1liter húsleves(kockából is jó)so,bors,szerecsendió vaj és egy csokor apróra vágott snidling.

A lisztet az ecettel,sóval,olajjal és egy tojással összedolgozom majd fél óráig pihentetem. Ezalatt megcsinálom a tölteléket: a beáztatott majd kinyomkodott zsemléhez adom a darált húst a snidlinget az összevágott spenótot 1 tojást megfűszerezem és pici gombócokat gyúrok belőlük. A tésztát vékonyra nyujtom, fánkszaggatóval kiszúrom és a közepükre teszek egy gombóckát. Félbehajtom, széleit jól lenyomkodom és azonnal kifőzöm a forró húslevesben. Meleg vajra szedem, a tetejét meghintem sült hagymakarikákkal.

Szólj hozzá!

Címkék: tészták

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr63498709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása