Kell hozzá:tenyérnyi pulszeletek (kiklopfolva, ízesítve). 6 tojás, kb. 20 db zöldspárga, ahány hús, annyi sonkaszelet, húsleveskocka, 1-1 pohár tejföl ill.tejszin, egy kis keményítő és újhagyma zöldje.
A tojásokból a hagymazölddel nagyon vékony rántottát sütök.A húsokra terítek egy szelet sonkát majd a rántottábol egy réteget, erre 4szál előzőleg megabált spárgát, feltekerem és egy zsineggel átkötözöm. Beleteszem a spárga főzővizébe, melyben bennehagytam az alsó részeket, ízesítem a kockával, borssal, ha van- apróra vágott citromfűvel, lestyánlevéllel, majd kb. 20 percet főzöm. Most belekeverem a tejfélékben feloldott keményítőt és még egyet forralok rajta. Köretnek pesztós szélesmetéltet adok.