HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Pulykatekercs zöldspárgával

2008.05.27. 07:03 Pötyi Szakács

Kell hozzá:tenyérnyi pulszeletek (kiklopfolva, ízesítve). 6 tojás, kb. 20 db zöldspárga, ahány hús, annyi sonkaszelet, húsleveskocka, 1-1 pohár tejföl ill.tejszin, egy kis keményítő és újhagyma zöldje.

A tojásokból a hagymazölddel nagyon vékony rántottát sütök.A húsokra terítek egy szelet sonkát majd a rántottábol egy réteget, erre 4szál előzőleg megabált spárgát, feltekerem és egy zsineggel átkötözöm. Beleteszem a spárga főzővizébe, melyben bennehagytam az alsó részeket, ízesítem a kockával, borssal, ha van- apróra vágott citromfűvel, lestyánlevéllel, majd kb. 20 percet főzöm. Most belekeverem a tejfélékben feloldott keményítőt és még egyet forralok rajta. Köretnek pesztós szélesmetéltet adok.

Szólj hozzá!

Címkék: ábrándok húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr97489615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása