Személyenként 20dkg tök, 10dkg tehéntúró, 5dkg füstölt tarja-darálva. Az egészhez egy kis olaj, só, bors, kapor egy pohár tejföl, 2 tojás egy kicsi zsemlemorzsa.
A tököt meghámozom, felkarikázom, megsózom és pár percnyi állás után, lisztben megmártom és forró olajban megsütöm, lecsöpögtetem. A tojások sárgáját habosra keverem, sózom borsozom belekeverem a kaprot és a túrót majd a keményre felvert fehérjét. Kikenek egy tűzálló edényt margarinnal, megszórom a morzsával és beterítem egy sor tökkel, erre egy réteg túró kerül majd folytatom amíg tartanak a hozzávalók. A tetejére darát tarját szórok ezt lisztel elkevert tejföllel takarom és forró sütőben addig sütöm míg piros nem lesz a teteje. Azon frissiben megesszük.