HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Sertés tekercs

2010.05.27. 07:54 Pötyi Szakács

Személyenként egy nagy szelet sertés comb,vagy egy nyitott(dupla)karaj,20 dkg sütni való kolbász,1 nagy fej hagyma,petrezselyem zöldje,só,bors,rozmaring,30dkg rókagomba,3dl pecsenyeszaft,1 dl tejszín és egy kevés vaj meg olaj.

A húst kiklopfolom és megfűszerezve félreteszem.A gombából pár szemet meghagyok a mártáshoz a többit a hagymával össze forralom megszórom bőségesen petrezselyem zölddel.A húsok egyik felétre kolbászhúst kenek, a másikra gombapép kerül,majd szorosan feltekerem,megkötözöm.Egy serpenyőben a vajat az olajjal felforrósítom és megsütöm rajta a húsokat,felöntöm a pecsenyeszafttal,fedő alatt fél óran át főzöm.A végén a

maradék gombát és a tejszít belekeverem egyet rottyantok rajta és karikára szelve tálalom.  Köretnek párolt rizst adhatok.

Szólj hozzá!

Címkék: húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr782034712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása