HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Neszmélyi pecsenye

2009.03.20. 10:42 Pötyi Szakács

Hozzávalók: 70 dkg sertés lapocka, 20dkg füstölt kolbász, 5dkg kolozsvári szalonna, 20dkg gomba (lehetőleg erdei) 15dkg vöröshagyma, 1 paradicsom, 2dl tejföl, só és bors. Lehet egy csipet majoránnával ízesíteni.

A vékony csíkokra szeletelt szalonnát zsírjára sütöm, hozzá adom a felaprított hagymát, üvegesre pirítom. Most a húst teszem rá és addig sütögetem amíg meg nem puhul. Ekkor fűszerezem és dobom rá a kolbászt és a gombát. Zsírjára sütöm majd friss lángosra tálalom, tetejére tejfölt csöpögtetek. Esetleg almapaprikát kínálok mellé.

A lángos receptet itt találod!

Szólj hozzá!

Címkék: húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr211013694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása