HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Hal céklával

2009.02.25. 17:42 Pötyi Szakács

Hozzávalók: Bármilyen fehér húsú tengeri hal (pl.: pangasiusz) személyenként 20dkg, kb. 1kg cékla, sós vízben megfőzve, ugyan annyi cukkini, 5dkg vaj, két csokor újhagyma, só, bors és jó sok bazsalikomlevél.

A céklát meghámozom -ajánlott a gumikesztyű- majd körömnyi kockákra vagdosom. A cukkinit vékony hasábokra. A vajon megfuttatom a felkarikázott újhagymát, rádobom a növényeket, a fűszereket és pár percig együtt pirítom. Kész! A halat a maradék vajon (kis olívával dúsítva) gyorsan megsütöm és már tálalhatom is. Hűtött rozé az itala.

Szólj hozzá!

Címkék: halak

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr73965693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása