HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Töltött zsemle

2009.01.03. 16:27 Pötyi Szakács

Hozzávalók: 8 zsemle, fél kg darált -főtt tarja, 5 főtt tojás, 1 nyers tojás, zöldhagyma zöldje (jó sok) fokhagyma, bors, só, 8 szelet bacon, egy pohár tejföl,10 dkg reszelt sajt, kevés olaj.

A zsemlék tetejét keresztbe levágom, a belsejüket kikaparom. A töltelékhez összekeverem a tarját, az összeaprított főtt tojást, az ízesítőket majd kevés olajon hirtelen megkapatom, ha kihűlt elkeverem benne a nyers tojást és a zsemlék belsejébe töltöm. A tetejére egy kanál tejfölt majd egy kevés reszelt sajtot teszek. Körétekerek egy szelet bacont és mehet a sütőbe. Addig sütöm, míg a sajt megpirul. Remek vendégváró -itatós- fogás.

Szólj hozzá!

Címkék: vendégvárás

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr36855378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása