HTML

Degesz

Fűszerek, illatok, receptek, ábrándok ... És minden más ami a degeszhez kell!

Rovatok

Friss topikok

  • micsudi: No ez az én fogam alá való falat :) (2009.02.05. 23:59) Csülkös bableves
  • Dankovits Gábor: Művész Úr! Köszönjük szépen a finom receptet, természetesen a habos sör se marad el. Köszönetel: G... (2008.03.27. 18:38) A lángos

IndaFotó képek

Palacsintás csirke

2009.04.01. 08:50 Pötyi Szakács

Egy egyszerű, de finom cigány ételt írok most le.

Hozzávalók: 2db tanyasi csirke (belsőséggel együtt) kell hozzá, valamint 2db hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, jó adag kapor, fokhagyma, 2dl tejföl. A palacsintatésztához: 10dkg liszt, 2db tojás, 1dl sör a sütéshez olaj.

Az aprólékokból és a belsőségből jó gazdag pörköltet készítek. Az eldarabolt és kicsontozott combokat, mellet megsózom és a sörrel készült palacsinta tésztába mártva, bő olajban kisütöm. A pörkölt szaftjába teszem, a tetejét megöntözöm tejföllel majd meleg sütőbe teszem. Rövid ideig sütöm és friss salátával, ropogós házi kenyérrel tálalom.

Szólj hozzá!

Címkék: ábrándok

A bejegyzés trackback címe:

https://degesz.blog.hu/api/trackback/id/tr381039191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása